ZAvorni sistemi

Zavorni sistemi so  ključni za zagotavljanje varnosti na cesti. Zavorni sistem je sestavljen iz različnih komponent, kot so zavorne ploščice, zavorni cilindri, zavorne cevi, zavorni čepi in drugo. Kot podjetje sledimo najnovejšim trendom in inovacijam v avtomobilski industriji za nove tehnologije in izdelke

PNEVMATIKE IN PLATIŠČA

Ponujamo širok spekter pnevmatik različnih proizvajalcev in za različne vrste vozil, od osebnih avtomobilov in tovornjakov do motornih koles. Prav tako se prodaja platišč osredotoča na ponujanje platišč različnih velikosti in materialov, ki ustrezajo specifičnim potrebam različnih vrst vozil.

TESNILA

Ponujamo širok spekter tesnil v avtomobilski industriji, kot so tesnila črpalke, kolektorja, vplinjača ,pokrova ventilov, glave motorja, izpušne cevi, menjalnika, Zagotavljamo kakovostne izde, ki so skladni s standardi in predpisi v v avtomobilski industriji, kar zagotavlja zanesljivost. 

Motorna olja

Ponudba motornega olja za različne motorne sisteme v avtomobilski industriji. Naša ponudba vključuje sintetična, polsintetična in mineralna motorna olja, ki so primerna za različne vrste motorjev, vključno s klasičnimi, turbo, dizelskimi in bencinskimi motorji.

Akumulatorji

Naši akumulatorji so primerni za različne vrste vozil, vključno z osebnimi avtomobili, tovornjaki, motornimi kolesi in drugimi vozili. Naši akumulatorji so formulirani z uporabo posebnih tehnologij in materialov, ki zagotavljajo visoko zmogljivost, dolgo življenjsko dobo in zanesljivost.

Kozmetika

Naše podjetje se zavzema za široko paleto izdelkov, ki pomagajo ohranjati avtomobile v najboljši možni kondiciji ter sijoč videz. Ponujamo vam razne spreje , mazila, čistila, paste,.. Vsak izdelek, je skrbno izbran in preizkušen, da zagotovimo najboljše rezultate.

Avtoelektrika

Naše podjetje se zavezuje zagotavljati kakovostne avtoelektrične izdelke, ki so zanesljivi, trpežni in kompatibilni z različnimi vozili. Naša ponudba vključuje baterije, alternatorje, zaganjalnike, žice, vžigalne tuljave, senzorje, releje in druge električne komponente.

Žarometi

Ne glede na to, ali iščete žarometne žarnice, žarometne leče, LED svetila ali druge dodatke za osvetlitev avtomobila, imamo izdelke, ki bodo izpolnili vaše potrebe. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki so znani po svoji zanesljivosti in inovacijah v avtomobilski industriji.

Avto čistila

Naša paleta izdelkov vključuje šampone za pranje vozil, čistila za stekla, sredstva za odstranjevanje madežev, čistila za oblazinjenje, plastične površine in še veliko več. Ne glede na to, ali gre za notranje ali zunanje čiščenje, imamo prave izdelke, ki bodo izpolnili vaša pričakovanja.

Tire Repair

Eget velit aliquet sagittis id consectetur.  Odio eu feugiat pretium nibh ipsum consequat

Steering Repair

Fusce id velit ut tortor pretium viverra suspendisse. Ullamcorper malesuada proin libero nunc consequat interdum